Hem Fotogrottan Webbsidor/Portfölj Kontakta oss

Webbsidor/Portfölj

Några av våra kunders hemsidor

Här hittar du alla nivåer utifrån kundönskemål. Från avancerade tidningssiter och anmälningssystem som vi utvecklat själva från grunden till enklare företagspresentationer. För klubbar använder vi Drupal som CMS. En enklel, och smidig lösning som är mycket prisvärd.


www.glansgarden.se

Hemsidan för Glansgårdens Bil & Motor är förutom en företagspresentation som vi själva byggt även en nätbutik. Nätbutiken bygger på ett av nätets mest renomerade webshop-system, Oscommerce. Systemet är valt utifrån vår kunskap samt att det finns många fördelar med att använda Oscommerce tack vare att tusentals andra system enkelt kan kopplas till detta, t.ex. betalningssystem. Vi sköter idag driften samt uppdaterar med nya produkter etc när kunden så önskar. Besök www.glansgarden.se


www.raceanmalningar.se

Raceanmälningar.se är ett 100 % egenutvecklat system för att interaktivt hantera tävlingsanmälningar. Fokus har varit att förenkla för både arrangörer och de tävlande så långt det är möjligt med dagens teknik. System är mycket populärt och används idag av cirka 90 % av alla snöskoterklubbar som anordnar SM-tävlingar. Det mesta sker med automatik i bakgrunden utan att krångla till det för besökaren. Applikationen är en av de större vi gjort själva. Vi har valt att licensiera ut applikationen samt sidan till en kund. Besök http://www.raceanmalningar.se


www.vassjon.se

Till Vassjöns Snöskoterklubb har vi byggt en site utifrån CMS-systemet Drupal. Drupal möjliggör en kostnadseffektiv lösning som är enkel att hantera när man väl satt upp det. Ett stort antal olika applikationsmoduler finns att använda för den som ibland söker något extra. Styrkan med detta system är främst ekonomin. Nackdelen är begränsningar när man söker speciallayouter. Att enkelt kunna skriva nyheter, ladda upp bilder, ha egen mail til klubben samt givetvis att ha en egen gästbok, det brukar räcka långt!
Kolla in http://www.vassjon.se


www.startnummer.se

Till Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet SVEMO har vi byggt ett interaktivt hanteringssystem för startnummer. Därmed löste vi en manuell hantering som både var tidsödande och ibland inte alltid kvalitetssäkrad. Systemet är egenutvecklat från grunden av Medialeden. Kunden berättade vad de ville uppnå och hur de önskade sköta hanteringen. Utfrån detta byggde vi en applikation som kunden visade sig bli mycket nöjd med. Idag driftar vi applikationen åt racingskompaniet som SVEMO anlitat för att sköta hanteringen.
Besök http://www.startnummer.se


www.janstimmerstugor.se

Syns man inte så finns man inte, det var inledningsfrasen när janstimmerstugor kontaktade oss och frågade om en enkel hemsida för en företagspresentation. Förutom själva sidan skötte vi även fotografering för att få produktbilder till den samme. Enklare än så här blir det inte och ofta räcker det långt. Syns man inte så finns man inte är nog en sanning idag. Janstimmerstugor finns!
Besök http://www.janstimmerstugor.se


www.haraldsbatar.se

För Haraldsbåtar i Borlänge har vi byggt och utvecklat en egen hemsidelösning. Sidan är främst en företagspresentation där det primära är att visa upp vilka produkter som saluförs i butiken. Förutom hemsidan har man givetvis e-post kopplat till domänen.
Besök http://www.haraldsbatar.se


www.orsajsk.se

För klubben Orsa Jakt och Sportskytteklubb har vi byggt ännu ett Drupal-system som motor för hemsidan. Det primära för klubben var att sidan skulle vara enkel att hantera som inte kosta skjortan. Kunden blev jättenöjd när vi levererade nya sidan. Så ska det vara tycker vi på Medialeden, man ska inte behöva vara en fullfjädrad datorguru för att hantera en sida. Naturligtvis behöver man grundläggande datorkunskaper men kan man hantera MS Word så kan man även sköta klubbsidan utan problem. Besök http://www.orsajsk.se


www.sledtrax.se

En fullfjädrad nättidning. Utvecklad från grunden av Medialeden där vi idag har ett helhetsåtagande. Idag besöker över 7000 nättidningen, här krävs kapacitet, logik och stabilitet långt utöver en vanlig hemsida. Massor med logik finns inbyggd som underlättar för läsaren. Genom att vi byggt och driftat gamla tidningen Snowmobiles nätupplaga under nästa 10 år har vi lärt oss vad som fungerar och vad som är mindre bra. Sledtrax är byggd med den kunskapen i ryggen. Sidan ska vara enkel för besökaren men även enkel att uppdatera med intressant innehåll. För det har vi utvecklat ett alldeles eget och lättskött system. Det intressanta står skribenten för medan logiken bakom siten sköter resten! Besök http://www.sledtrax.se


Intressant?

Detta var ett urval av olika sidor vi byggt och idag driftar. Har du behov av en hemsida? Kontakta oss och berätta vad du är ute efter så kanske vi har lösningen. Det bästa är att du via e-post berättar om dina önskemål så återkommer vi med ett förslag! Naturligtvis är du även välkommen att ringa men vi föredrar förfrågningar via e-post.